Dragă omule curajos,

Îți mulțumim că ai avut și ai încredere în noi.

Aceste rânduri reprezintă un omagiu adus deschiderii tale față de lumea marketingului și a înțelegerii că minunile nu se întâmplă peste noapte, ci cresc încet, dar sigur, cu o strategie pe termen lung.

Îți mulțumim ție, cel sau cea care nu ai dormit multe nopți și numai tu știi cum ai ținut totul sub control, cum ai făcut salariile pentru angajați, cum ți-ai ținut fruntea sus și ai continuat să ai încredere în afacerea ta și în munca pe care noi o depunem.

Suntem recunoscători pentru fiecare feedback și creștere procentuală a vânzărilor, pentru răbdarea oferită creșterii afacerii tale și pentru că faci parte din familia ZESTY Business Consulting.

Suntem mândri și bucuroși pentru tot ce am creat împreună. În semn de recunoștință, vrem să transformăm inspirația ZESTY în ceva magic!

Anul acesta donăm în cinstea ta și a afacerii tale o parte dintre veniturile noastre către Asociația Magic!

Îți mulțumim că ne inspiri și că te lași inspirat de noi!

Cu mult drag și admirație,
Andra și Andrei

P.S.: Iar dacă acest mesaj a ajuns în mâinile unui antreprenor care nu a auzit încă despre noi…

Suntem ZESTY, creatori de brand-uri profitabile. Mai exact, noi suntem experții în marketing care redăm încrederea antreprenorilor români în propriile afaceri, transformându-le în brand-uri profitabile.

ZESTY BUSINESS CONSULTING ECHIPA

Cum facem asta? E mult de spus, iar acesta e doar un simplu mesaj. Cert este că, în fiecare zi, noi punem în aplicare, în situații concrete de business, toate cunoștințele dobândite împreună de-a lungul a aproape 10 ani de experiență în cercetare de piață, branding, strategie de marcă, vânzări și social media.

Îți mulțumim pentru timpul acordat și îți dorim sărbători inspirate!

ZESTY BUSINESS CONSULTING Sarbatori inspirate_